Om oss

Varför vi gör vad vi gör

Bärbar dator

Ztrive skapades från en dröm om att få kombinera ny teknologi med design och innovation, för att förenkla arbetet och minimera kostnaderna med att skapa användarcentrerade digitala tjänster till ditt företag.

Vi finns tillgängliga på distans, med fasta platser i Oslo, Stockholm och Östersund.

Ribbon Image
Webb-utveckling
Ribbon Image
ux / UI-design
Ribbon Image
digital agentur
Ribbon Image
tillgänglighet

vad vi tror på

Det som enat oss som arbetar på Ztrive är vår genemskapa drivkraft om att ständigt förbättras och sikta högt, i allt vi gör.
Det appliceras både till vilka vi är som personer och kollegor, men även i våra metodiker. I en sådan snabbt växande bransch som vi verkar i, så vet vi vikten av att lära sig de nyaste teknikerna och verktygen för att erbjuda konkurrenskraftiga lösningar.

About Us Icon
Sikta högre, nå längre
About Us Icon
Bli bättre än du var igår
About Us Icon
Lär känna kundens vision och följ den

Ett team av
användar-experter

Project Design Shape

Med bara 3 anställda så har vi fördelen med att kunna ta snabba beslut och arbeta nära våra kunder. Dessutom innebär vår kompakta struktur att vi kan hålla våra overheadkostnader låga, vilket resulterar i konkurrenskraftiga priser för våra tjänster utan att kompromissa med kvaliteten.

Project Design Image
Ett designers skrivbord
1.

Raka dialoger

Vi anser att en rak dialog med kunden är av yttersta vikt. Det säkerställer att vi förstår deras behov och visioner på djupet

2.

Dedikerat team

Vårt dedikerade team av erfarna och passionerade personer strävar alltid efter att leverera banbrytande designlösningar.

Feature Design Shape