UX-designers som hjälper din hemsida leverera resultat.

Service Design Image

UX-DESIGN

Vår UX-designanalys är en djupgående utvärdering av användarupplevelsen på er digitala plattform. Vi använder användarcentrerade metoder och vår relevanta utbildning för att identifiera styrkor, svagheter och förbättringsmöjligheter i er UX-design.

UI-DESIGN

Vi tar era digitala produkter till nästa nivå genom att implementera en skräddarsydd UI-design. Genom att kombinera våra insikter om användarupplevelsen med kreativ design skapar vi estetiskt tilltalande gränssnitt och designsystem som är funktionella och attraktiva för användarna.

UX-RESEARCH

Med vår UX-Research får ni djupgående insikter om era användares behov och beteenden för att skapa användarcentrerade digitala lösningar. Vi genomför noggranna analyser och tester för att identifiera möjligheter till förbättring och optimera användarupplevelsen på era plattformar.

TILLGÄNGLIGHET

Vår tillgänglighetstjänst fokuserar på att säkerställa att era digitala plattformar är tillgängliga för alla användare. Genom noggranna analyser utvärderar vi er webbplats eller app för att säkerställa att den följer riktlinjerna för EU:s tillgänglighetsdirektiv.

WEBB-UTVECKLING

Moderna verktyg som minimerar kodning gör våra priser attraktiva och maximerar upplevelse och tillgänglighet på nätet. Vi kombinerar expertkunskap inom design med utveckling och innovation för att skapa responsiva, SEO-vänliga och användarcentrerade webbplatser.

DESIGN SPRINT FACILITERING

En Design Sprint är en intensiv process som syftar till att lösa komplexa problem och testa nya idéer på kort tid, vilket kräver noggrant ledarskap och erfarenhet. På Ztrive hjälper vi gärna ditt företag med att bygga en sprintplan och leder er genom projektets gång.

ÖVRIGA TJÄNSTER

Saknar du något så erbjuder vi även andra digitala tjänster som vi gärna hjälper till med så som 3D design, Foto/Film och Marknadsföring.
Något mer? Hör av er så ska vi göra allt vi kan för att lösa era behov.
Ribbon Image
digital design
Ribbon Image
webb-utveckling
Ribbon Image
ui/ux design
Ribbon Image
designsystem
Ribbon Image
digital agency
Ribbon Image
brand identity
Ribbon Image
ui/ux design
Ribbon Image
ui/ux design
About Us Image

Skaparrelationer mellanvarumären ochmänniskor genom modern design.

Vi vet att nyckeln till återkommande användare är förtroende mellan användare och varumärke. Vi använder modern design och strategiskt tänkande för att skapa engagerande och meningsfulla digitala upplevelser som får kunden att återvända.

About Us Icon
Tillgängliga i hela Sverige och Norge
About Us Icon
Engelska, Svenska eller Norska
About Us Icon
Moderna verktyg, moderna metoder

Nöjda kunder är vår högstaprioritet.

På Ztrive strävar vi ständigt efter att skapa enastående resultat för att säkerställa att våra kunder är nöjda.

“Ztrive's arbete med vår webbplats har inte bara hjälpt oss att synas mycket bättre online, utan också gjort det möjligt för oss att effektivt nå ut till våra viktiga donatorer via hemsidan. Tack vare Ztrive kan vi nu sprida informationen om vårt arbete på ett kraftfullt sätt och göra verklig skillnad för de drabbade i Ukraina.”

Testimonial Slider Image
Mitchell May
- Power Up Ukraine

“Chagi Academy hjälper barn och vuxna med att utvecklas inom deras kampsporter genom att samla utbildningsmaterial i en och samma plattform. Våran kampsportsklubb kan nu lägga de fysiska böckerna åt sidan och fokusera på den yngre generationens föredragna metoder. Tack!”

Testimonial Slider Image
Mitchell May
- Chagi Academy

"Ztrive och Björnsson Media hjälpte oss bygga vår hemsida och uppgraderade den sedan till en e-handel. Samarbetet gick smidigt och arbetet har varit självgående samtidigt som de utförde arbetet mycket snabbare än vad som var räknat med."

Testimonial Slider Image
Mitchell May
- ENDAB

"Fick ett designförslag med logga och hemsida bara på en dag, och några dagar senare var hemsidan färdig. Även om hemsidan är liten så gick det snabbt och det känns att de vet vad de håller på med".

Testimonial Slider Image
Mitchell May
- Mbao Forest